Home

Az éhezők viadala 4

Íjharc - AZ ÉHEZŐK VIADALA - 4 Évszak HS

Íjharc - AZ ÉHEZŐK VIADALA. 70.000 Ft 66.500 Ft. Cikkszám MT0000605 Kategória Mátrafüred. Az archery tag, magyarul íjharc-játék, melyet nem csak különleges táblája, szabályai, de a használt eszközei is különlegessé tesznek. A céltáblák és a repülő nyílvesszők tulajdonságai merőben meghatározzák a játék közbeni. Az éhezők viadala - Íjharc. Ajánlott életkor: 12-99 év. Az archery tag, magyarul íjharc-játék, melyet nem csak különleges táblája, szabályai, de a használt eszközei is különlegessé tesznek. A céltáblák és a repülő nyílvesszők tulajdonságai merőben meghatározzák a játék közbeni gondolkodást Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező rész az eddigi történetet drámai erővel lezáró végjáték, amelyben Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie. Panem országát lángba borítja a totális háború, hősünk pedig végső leszámolásra készül Snow elnökkel (Donald Sutherland.

Az éhezők viadala - Íjharc - 4 Évszak HS

Az Éhezők Viadala: A kiválasztott - Befejező rés

  1. Az éhezők viadala - Futótűz / The Hunger Games - Catching Fire / 16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai kalandfilm, 146 perc, 2013 Ugyan Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) és Peeta Mellark (Josh Hutcherson) megnyerték az éhezők viadalának 74. évi versenyét, szenvedéseik még korántsem értek véget
  2. Gyors linkek. Új hozzászólások; Megválaszolatlan témák; Aktív témák; GyI
  3. Akár 125 millió dolláros bevételt is hozhat Jennifer Lawrence Josh Hutcherson: nem tudok én semmit Propagandaklipet kapott az utolsó Éhezők viadala-fil

Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező rész (eredeti cím: The Hunger Games: Mockingjay - Part 2) 2015-ben bemutatott amerikai sci-fi kalandfilm, melyet Francis Lawrence rendezett, valamint Peter Craig és Danny Strong írt. Suzanne Collins Az éhezők viadala című regényének ez a negyedik kötete, és Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész (2014) folytatása Gary Ross, Francis Lawrence - Az éhezők viadala: A teljes gyűjtemény (4 Blu-ray + 1 DVD) - DVD, film, könyv, webáruház. A csomag tartalma: - Az éhezők viadala - duplalemezes extra változat (BD+DVD) - Az éhezők viadala: Futótűz - Az éhezők viadala: A kiválasztott, 1. rész -&nb.. Az éhezők viadala 1-4 gyűjtemény (4 DVD) Az egykori Észak-Amerika romjain létrejött Panemben a Kapitólium minden évben kisorsol az ország tizenkét körzetéből egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, hogy részt vegyenek az Éhezők Viadalán. A tizenhat éves Katniss Everdeen önként vállalja húga. Az éhezők viadala háttere, avagy a siker recept‏je. Az éhezők viadala 2012-ben szinte berobbant a köztudatba, majd még sok éven keresztül tartotta őrlángon az újabb részek megjelenése előtt fel-fellobbanó érdeklődés tüzét. Ezen cikkünkben arra keressük a választ, vajon mi állhat Suzanne Collins azonos című. A kiválasztott - Az éhezők viadala-trilógia 3. kötete (Suzanne Collins) könyv 9786155049712. Bár minden ellene szólt, Katniss Everdeennek kétszer is sikerült élve kikerülnie az Éhezők Viadalából. Túlélt minden megpróbáltatást, de még mindig nincs biztonságban. Mert a Kapitólium bűnbakot keres a lázadás miatt

Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész - The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014) KATNISS EVERDEEN, a tüzes lány életben maradt. A félbeszakadt harmadik Nagy Mészárlást követően a 13. Körzet földalatti katakombáiban tér magához. Legközelebbi barátai a Kapitóliumban rekedtek, és sorsukért aggódva végre. Az éhezők viadala szereplőinek listája. Nyelv. Lap figyelése. Szerkesztés. Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul. A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont! Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg. Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész amerikai akciófilm,2014 részletes műsorinformáció - AMC (HD) 2021.08.26 14:4 Az éhezők viadala c. könyv és a belőle készült film, illetve a folytatások óriási sikert értek el, és bekerültek a minden idők legjobb young adult történetei közé. Vajon a siker csak a véletlen műve volt? Nem valószínű

Az éhezők viadala (Az éhezők viadala 1.) (2012) 81% 899 ★. A jövőben járunk, amikor Észak-Amerika romjain Panem országának tizenkét körzete található. Minden évben minden körzetből a Kapitólium kiválaszt egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük az Éhezők viadalán Miközben Panem népe totális háborúban áll, Katniss és Snow elnök között is beindul a végső harc. Katniss egy 13. körzetbeli osztaggal, amelynek tagjai legköz..

Az Éhezők Viadala 1-4 - 8 DVD booklin

  1. Az éhezők viadala. Mindig az, amit legjobban szeretünk, az pusztít el. Kompromisszum nélkül nincs haladás; áldozat nélkül nincs győzelem. Az életet nem csak években mérik, hanem abban is, hogy mit adunk másoknak. Egy kis remény ösztönző, de a sok veszélyes. Egy szikrányi elég, de kordában kell tartani. A félelmet a.
  2. Idén ősszel befejeződik Az éhezők viadala saga, és az alkotók ígérete szerint A kiválasztott 2. része totális háborút kínál majd. Ebben hisz Katniss Everdeen..
  3. AZ ÉHEZŐK VIADALA - A KIVÁLASZTOTT 2. rész (új, díszdobozos 2DVD-s extra) Jennifer Lawrence. FIX. 1 000 Ft Állapot: új Termék helye: Hajdú-Bihar megye Eladó: MrVercetti (1839) Hirdetés vége: 2021/09/01 20:20:44 érdekel . FIX. 1 000 Ft érdekel . 3. Suzanne Collins: Az éhezők viadala 3..
  4. Az útvesztő 3+2 rész. Párválasztó 5 rész. Éhezők viadala 3 rész. Harry potter 7 rész. Gyűrűk ura 3 rész. Caraval 3 rész. Árnyék és csont 3 rész + hat varjú és bűnös birodalom. Jók és rosszak iskolája (magyarul 4 rész, angolul 6 rész
  5. den körzetből a Kapitólium kiválaszt egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük az Éhezők viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a.
  6. Kezdőlap Dráma Az éhezők viadala. a Kapitólium kiválaszt egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük az Éhezők viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik.
  7. ek a címe Az éhezők viadala. Egyetlen szabály van: ölj vagy megölnek

Az éhezők viadala előzmény főszereplője az a tizennyolc éves Coriolanus Snow, akit később Panem elnökévé koronáznak, a zsarnok vezető pedig csak kihasználja hatalmát, és a kerületek polgárain élősködik. A karaktert egy jóképű és elbűvölő fiatalemberként írtak le, aki családjával nehéz időket élt át Végre itt Az éhezők viadala 4 teljes előzetese. sempronius18 #8 2015.07.27. 20:28 LOL ezt a valamit valaki még az 1984-hez hasonlítja az oszt igen...; Whysper #7 2015.07.27. 10:07 Az a mutáns érdekes. tisztár amint a Őrült Stone, avagy 2008 a patkány éve ; Ender Wiggin #6 2015.07.26. 19:32 A harmadik könyv rettenetes. A belőle forgatott film is, amit úgy tudtak 2 órásra.

Elárverezik Az éhezők viadalának helyszínét - Starity

Megérkezett Az éhezők viadala 4 eddigi legjobb előzetese és plakátja Újabb nap, újabb Hunger Games-plakát és -előzetes. Ki tudja, talán a mostani lesz az utolsó előzetes és plakát Az éhezők viadala: A kiválasztott II. részhez (The Hunger Games: Mockingjay - Part II), bár ha azt nézzük, hogy a film premierje még igencsak. Válassz több 10 000 könyv közül! Könyvek már 400 Ft-tól, újdonságok, klasszikusok, bestsellerek, könyvajánlók. Rendelj online egyszerűen a bookline online könyvesboltból Az országot a Kapitólium irányítja, és 12 körzet található itt. A történet középpontjában a 16 éves, talpraesett Katniss Everdeen áll. Anyukájával és húgával él a 12. körzetben. A minden évben megrendezésre kerülő Éhezők viadala versenyre minden körzetből kisorsolnak egy-egy 12 és 18 év közötti lányt és.

Az éhezők viadala - DVD - A Teljes 4 Filmes Gyűjtemény -, könyv. Dupla lemezes extra változat! Szállítási idő: 1-3 munkanap. Értékelés. 9 990 Ft-tól + Szállítási díj 1 200 Ft-tól. Bolthoz. Népszerű keresések Az idei év egyik könyves szenzációja, hogy megjelent Az éhezők viadala-trilógia előzménykötete. Suzanne Collins amerikai írónő Énekesmadarak és kígyók balladája című regénye nem a könnyebbik végén lát neki az amúgy nem kicsi feladatnak, de becsülettel helytáll a véres harcban. Csepelyi Adri írása Az Éhezők Viadala hatalmas sikerei és mozifilmjei után végre nálam is eljött az ideje az olvasásuknak. A filmeknek rajongójuk vagyok, így egy kis félelemmel vegyes várakozással nyúltam nagyjából egy hónapja az első részhez. Akkor ugyan kis csalódottsággal, de tetszett a könyv Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész . Letöltés. Miután Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) másodszor is túlélte az éhezők viadalát, új életet kell kezdenie a 13. körzetben. Bár nehezen dolgozza fel korábbi otthona és Peeta elvesztését, hamarosan új, minden eddiginél fontosabb döntés meghozatalára kényszerül Az éhezők viadala: A kiválasztott - II. rész az eddigi történetet drámai erővel lezáró végjáték, amelyben Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie. Panem országát lángba borítja a totális háború, Katniss pedig végső leszámolásra készül.

Éhezők viadala 2 letöltés — az éhezők viadala 2- futótűz

Az éhezők viadala-trilógia.pdf. Az éhezők viadala-trilógia.epub. Az éhezők viadala-trilógia.txt. Az éhezők viadala-trilógia.ios. Az éhezők viadala-trilógia.fb2-Az éhezők viadala-trilógia.könyv-A Suzanne Collins. szerző Az éhezők viadala-trilógia. könyvéhez való teljes hozzáféréshez a könyvtárban a regisztráció. Az éhezők viadala: Futótűz teljes film amit megnézhetsz online vagy letöltheted torrent oldalról, ha szeretnéd megnézni online vagy letölteni a teljes filmet itt találsz pár szuper oldalt ahol ezt ingyen megteheted. A linkekre kattintva átirányítunk partnereink oldalára ahol megtalálod a filmet

Az első magyar Éhezők Viadala rajongói oldal: Szereplők

Gary Ross, Francis Lawrence - Az éhezők viadala: A teljes gyűjtemény (4 Blu-ray + 1 DVD) - DVD, film, könyv, webáruház. A csomag tartalma: - Az éhezők viadala - duplalemezes extra változat (BD+DVD) - Az éhezők viadala: Futótűz - Az éhezők viadala: A kiválasztott, 1. rész -&nb.. Az éhezők viadala 2012 Teljes Film Online. Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész Streaming HD-720p Video Quality Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész Film teljes HD 1080p Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész teljes film magyarul Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész online film Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész teljes fil A filmek. A 3 könyvből 4 film készült (a befejező könyvből kétrészes filmet forgattak): 1. film: Az éhezők vidala (2012) 2. film: Az éhezők viadala: Futótűz (2013) 3. film: Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész (2014) 4. film: Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező rész (2015 Az éhezők viadala (könyv) - Minden, amit a háromkötetes sorozatról és az abból készült filmről (illetve annak szereplőiről) tudni szeretnél ; Az éhezők viadala 4. Az úgy nevezett 4. rész, kizárólag azoknak, akik olvasták a trilógiát ! :) 2012. augusztus 5., vasárnap. Liebster Award

Értékelés: Az éhezők viadala - 8/10. Teljesen megfogott ez a világ, jó a megvalósítás, várom a folytatást. A történet szerintem rendben van, a viadal egyszerre volt egy jó kaland és látványos is bizonyos helyeken. A rendszerellenes gondolatok meg szépen el lettek rejtve a filmben, így a folytatás biztos érdekes lesz/lehet Az éhezők Viadala: Futótűz Teljes Film [2013] Magyarul ~ Online - Teljes Film ~ Magyarul. Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt.

Futótűz (Az éhezők viadala 2.) (2013) 83% 758 ★. The Hunger Games: Catching Fire. 146' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, dráma, thriller, rejtély 16. Most néztem meg Várólista. 1 díj · 2 jelölés. Ugyan Katniss Everdeen és Peeta Mellark megnyerték az éhezők viadalának 74. évi versenyét, szenvedéseik még korántsem. Ezúttal Az éhezők viadala trilógiára esett Kikyo választása. Külföldön 2008-ban, hazánkban pedig 2009-ben jelent meg. Majd 2012-ben Gary Ross rendezésében láthattuk a filmvásznon is. Bevétele 694,4 millió USD és számos díjat is elnyert Suzanne Collins: Az éhezők viadala. (9 idézet) Agave Könyvek. Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek.

Az éhezők viadala leírása. Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán Az Éhezők viadala előzménye: 3 000 Ft : 3 699-2021-08-22 11:17:24 Tápegység az Xbox 360 E-hez - 60338: 6 207 Ft : 8 207-Készlet erejéig Suzanne Collins: Megosztom Az éhezők viadala Az Éhezők Viadala-trilógia 1. kötete: 3 062 Ft : 3 861-Készlet erejéig. Az éhezők viadala Donald Sutherland Elizabeth Banks Jennifer Lawrence Josh Hutcherson Liam Hemsworth Stanley Tucci Woody Harrelson. Previous Article 10 színésznő, akik briliánsan alakítottak történelmi személyeket. Next Article 15 őrült filmes elmélet, ami az összes mozirajongót elgondolkodtatja

Közeledik azonban a 75. Éhezők Viadala, Snow elnök (Donald Sutherland) pedig új szabályt hoz az esemény tiszteletére: idén az eddigi győztesek közül választanak harcosokat, hogy összemérjék erejüket egy mindent eldöntő és az Éhezők Viadalához méltó küzdelem során Éhezők viadala az informatikusokért. Több tízezres az IT-s hiány. A leghatékonyabb toborzási eszköz a dolgozói ajánlás. A hibrid munkavégzési forma lesz a jövő. A járványhelyzet kezelése nagy hatással volt a megtartásra. Néhány gondolat a HR Fest iparági online rendezvényéről, amelyen a Spotify zenestreamelő. 2015. augusztus. 17. 19:15 Bodnár Zsolt Kult 15+1 film, amit látni kell ősszel. A nyári popcorn-filmek lecsengése után kezdetét veszi az őszi fesztiválszezon - szerenc

Savages: Strife (videoklip) + az énekesnő és a producer

Suzanne Collins. Művei (26) Életrajz Olvasói vélemények (83) Suzanne Collins 1991 óta ír gyerekműsorokat különböző tévécsatornáknak. Számos Nickelodeon műsorban működött közre, többek között az Emmy-díjra jelölt Clarissa mindent megmagyaráz valamint a Shelby Woo titkos aktái című sorozatokban Mindkét rész ezen a 4 DVDs extra kiadású lemezen. A kosárban 3 db termék van összesen 5 497 Ft értékben

Az éhezők viadala 4

Az éhezők viadala Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán Az Éhezők viadala nem véletlenül tarolta le a filmszakmát! Neked ki volt a kedvenc szereplőd?Várjuk a reakciójeleket: Katniss ️ Peeta Gale Haymitch Effie. Katniss Everdeen és barátainak kalandjai próbára tették a bátorságot, szerelmet és kitartást, amiről bárki példát vehet 1973791 találat Az éhezők viadala Új funkció Pontosabb találat, melyben minden keresett szó szerepel. 1 890 Ft. Pilinszky Szög és olaj Vigilia Lefoglalva. XVIII. kerület tegnap 21:11 | jofogas.hu. Kínál Pilinszky Szög és olaj Vigilia Lefoglalva: Pilinszky Szög és olaj Vigilia Ez a kötet Pilinszky János irodalmi.

Az éhezők viadala 4 - A kiválasztott 2

Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész amerikai akciófilm,2014 részletes műsorinformáció - AMC (HD) 2021.08.26 14:4 Az éhezők viadala: A kiválasztott, 2. rész - Kritika. Ez a viadal lesz a végső! + Zalaba Ferenc Frissítve 2015. november 18. 21:12 Publikálva 2015. november 18. 20:00. Valami történt Katniss-szel. Lehet, hogy a napfény hiánya tett be neki, lehet, hogy az, hogy a szeretett Peeta ellenségként néz rá, de a háta hajlott lett. Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész (2014) előzetes #

Az éhezők viadala (film) - Wikipédi

Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát, a produkció a hétvégén 21,6 millió dollárral (5,4 milliárd forinttal) növelte bevételeit az Egyesült Államokban és Kanadában. Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence főszereplésével forgatott film bemutatása óta, harmadik hete trónol a. Az éhezők viadala: 2012: 3,4 (1054) The Hunger Games: Catching Fire Az éhezők viadala: Futótűz: 2013: 3,5 (723) The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész: 2014: 3,0 (514) The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 Az éhezők viadala: A kiválasztott - befejező rész: 2015: 2,9 (371

Az éhezők viadala - Futótűz, az, filmek - Vide

43 db az éhezők viadala - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj egyszerűen és biztonságosan, vagy hirdesd meg eladó termékeidet Termék: Futótűz [Éhezők viadala 2. könyv, Suzanne Collins] Katniss és Peeta megnyerték az Éhezők Viadalát, így ők és a családjaik megmenekültek az éhezéstől, de a fiatalok nem ülhetnek nyugodtan a babérjaikon. Vár rájuk a hosszú Győzelmi Körút, ismét csak a tévénézők árgus szeme előtt Az éhezők viadala . Elérhető példányok Antikvár könyv . Jelenleg nincsenek elérhető példányok! Előjegyzés . Új könyv . 15% . 3 480 Ft helyett 2 958 Ft . Ezt a könyvet külső partnertől szerezzük be Önnek, a szállítási idő hosszabb lehet, kérjük megrendeléskor ezt vegye figyelembe.. Az ő bátorságától, kitartásától és eltökéltségétől függ Panem jövője. Mert ő a kiválasztott. De maradt-e elég ereje hozzá, hogy megvívja az utolsó, mindent eldöntő harcot? Suzanne Collins Az éhezők viadala című trilógiája az utóbbi évek legnagyobb szenzációja az ifjúsági regények műfajában

Suzanne Collins Az éhezők viadala című trilógiája az utóbbi évek legnagyobb szenzációja az ifjúsági regények műfajában. Az immáron világszerte több mint tízmillió példányban értékesített sorozatról azt mondják, hogy méltó folytatása a Harry Potter- és Twilight-könyveknek, tovább népszerűsítve, illetve. Suzanne Collins amerikai írónő, Magyarországon leginkább Az éhezők viadala-könyvei által vált ismertté.1991 óta ír gyerekműsorokat különböző tévécsatornáknak. Az írással a 2000-es évek elején kezdett el komolyabban foglalkozni, egy ötrészes gyerekkönyvsorozattal mutatkozott be (The Underland Chronicles) Az Éhezők Viadala. 25 891 ember kedveli · 2 ember beszél erről. Suzanne Collins trilógiája olvasók millióit hódította meg. Az éhezők viadala és a két folytatás hosszú hónapokig szerepelt az eladási..

Hó Márton: Mindig ugyanazok – klippremier! + CsodálatosThe Flaming Lips/Tame Impala: Peace And Paranoia – közösA 16 legviccesebb halloweeni jelmez koppintás - No KamuSinéad O'Connor: Take Me To Church (videoklip) - MusicPress

Üdvözlök mindenkit az Éhezők Viadala blogomon! Az oldalon Suzanne Collins regényeiről és az azokból készült filmekről olvashattok. Célom, hogy a magyar rajongók is ugyanolyan sok részletet ismerhessenek meg a sorozatról, mint amerikai társaink. A képek, cikkek forrásait mindig feltűntetem, a fordítások azonban saját. Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész persze még így is jókora sikert aratott. Például többen voltak kíváncsiak Katniss Everdeenre, mint a SPECTRE-rel négy nap alatt 97 856 nézőig jutó James Bondra. 2015-ben csupán öt olyan film volt, amely ennél jobban kezdett Magyarországon: Minyonok - 209 205 néző A szürke ötven. filmek (4 film) 2012. március 22. Az éhezők viadala (16) • The Hunger Games • 2012. 2013. november 21. Az éhezők viadala: Futótűz (16) • The Hunger Games: Catching Fire • 2013. 2014. november 20. Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész (16) • The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 • 2014. 2015. november 19 Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja.